KomJeHierVaker.nl | Vrouwen versieren

Vrouwen versieren

Versieren in tien stappen. Je bent niet voor niets op deze website, je wilt graag openingszinnen gebruiken en vrouwen versieren. Dan ben je hier op het goede adres! Wij bieden een tien-stappen-plan gemaakt zodat je verzekerd kunt zijn van succes. Ook geven we DO’s and DON’T’s die je moet hanteren als je met openingszinnen aan de slag gaat. Veel succes!

 1. Bereid je voor. Zorg dat je al een beetje oogcontact met de bewuste vrouw gemaakt hebt. Overzie ook vooraf de hele situatie. Als jij met een vriend bent en de dame in kwestie is met een vriendin, betrek dan ook je vriend in het geheel. Laat hem met de vriendin praten zodat jij je vrouw kunt veroveren. Als mensen alleen komen de staan is dat een bedreiging voor de situatie.
 2. Kijk naar de omstandigheden. Ga niet onder een muziekbox die hard staat staan om te praten bijvoorbeeld. Neem het meisje dan mee naar een rustig plekje. Als je dat niet durft kun je ook wachten totdat je ‘target’ zelf op een rustige plek staat. Probeer je ook te verplaatsen in de vrouw in kwestie. Als ze net aan het dansen is dan moet je niet storen, wacht op een geschikt moment!
 3. Stap op het meisje / de vrouw af en let goed op je lichaamstaal. Zorg dat je je goed voelt. Loop rechtop en kijk zelfverzekerd. Om vertrouwen te krijgen kun je ook denken aan een situatie waarin je je erg goed voelde. Bijvoorbeeld toen je een examen had gehaald of toen je met je vrienden was. Denk terug aan die situatie en verplaats je in het gevoel van toen. Loop zo naar het meisje toe. Overdrijf niet, je hebt zelfvertrouwen, maar bent geen orang-oetang!
 4. Begin met een goede openingszin die past bij de situatie en bij het meisje. Geen sexuele openingszin bij een net meisje en geen doordachte openingszin bij een meisje met tijgerprint-kleding. Begin het gesprekje laagdrempelig, vraag niet meteen haar telefoonnummer bijvoorbeeld. Maar, houdt zelf de regie over het gesprek. Laat haar niet ontsnappen!
 5. Om het gesprek op gang te laten komen moet je vragen stellen. Zorg ook voor vragen waarvan je zeker weet dat de vrouw in kwestie deze met "ja" zal beantwoorden. Psychologisch onderzoek heeft aangetoond dat een eerste "ja" het toegangskaartje is voor een volgende "ja". Let ook maar eens op de strategie van verkopers die je op straat aanspreken: "bent u ook begaan met de wereld?" / "denk je wel eens na over dingen die je op het journaal hebt gezien?" / "het is belangrijk om een mening over dingen te hebben, toch?". Gebruik zelf ook die strategie bij vrouwen. "Hou jij van muziek?" / "Wil je wat drinken?" enzovoorts.
 6. Als je eenmaal aan het praten bent moet je zoeken naar onderwerpen die jullie gemeen hebben. Daarbij is het van cruciaal belang dat je goed luistert! (je hebt niet voor niets twee oren en maar één mond). Vertel niet alleen maar dingen die jij interessant vindt, maar haak ook in op onderwerpen die de vrouw in kwestie leuk lijkt te vinden. Het gaat niet om gelijk halen (bijvoorbeeld Goede Tijden, Slechte Tijden is een stupide serie en elke seconde die je kijkt is zonde van je tijd), maar om meepraten met de vrouw in kwestie (je kijkt helaas geen Goede Tijden, Slechte Tijden omdat je moet sporten, werken, koken, maar je wilt dat eigenlijk weer gaan oppakken, hoe is het eigenlijk met Arnie?).
 7. Blijf maximaal een paar minuten hangen in de verschillende fases van het gesprek. Denk ook goed aan je doel wat je wilt bereiken in het gesprek. Gezellig keuvelen kan ook met je vrienden of familie! Probeer steeds een stapje verder te komen, zodat je uiteindelijk bij je doel kunt uitkomen!
 8. Gebruik verschillende retorische technieken. Dus af en toe een grapje (lach zelf niet te hard), en af en toe een serieuze opmerking. Laat zien dat je begaan bent met de wereld en dat je een gevoelige jongen bent. Maar niet teveel, je moet niet "de vertrouwde broer" zijn, maar "de gevoelige hunk". Ga gevaarlijke onderwerpen uit de weg, praat niet over politiek en geloof.
 9. Zorg dat je alle voorbereidingen gemaakt hebt om makkelijk weg te kunnen met je verovering. Betaal de rekening en zorg ook dat er geen andere losse eindjes meer zijn. Bijvoorbeeld je jas die in een ander café hangt of een fiets die ver weg staat zijn zwaar onhandig.
 10. Last, but not least: thuis moet alles in orde zijn. Drank op voorraad. Geen afspraken de volgende ochtend. Verse dekens op het bedje. Have fun!

Aanraders

 • Zorg dat je er goed uitziet
 • Poets je tanden voordat je aan de slag gaat
 • Maak complimenten over kleding, uiterlijk, omgeving enzovoorts, maar overdrijf niet te erg!

Afraders

 • Veel meer drinken dan de vrouw die je wilt veroveren
 • Knoflook eten voordat je vrouwen aanspreekt met openingszinnen
 • Witte sokken
 • Overhemd in de broek, zonder riem
 • Bovenste knoopje van het overhemd dicht
 • Zoete witte wijn. Als de vrouw zoete witte wijn wil, moeten al je alarmbellen afgaan! Nog erger: zoete witte wijn met ijs. Bahbah.
 • Opscheppen over je telefoon of over andere technische dingen. Boring!

Nog een paar extra tips...

 • Raak niet in paniek als je openingszin niet werkt. Niet geschoten is altijd mis! Bovendien: oefening baart kunst. Je zult zien dat je steeds beter wordt als je meer oefent.
 • Probeer niet nerveus en met piepende stem te praten. Imponeer de vrouw met je diepe, mannelijke stem
 • Spuit een lekker luchtje op, maar niet teveel. Ook mogen luchtjes nooit ruiken zoals het luchtje van taxichauffeurs, je oude schoolmeester, je tante of enig dier.
 • Vrouwen komen altijd in duo's: knap en de minder-knappe-vriendin. Richt je nooit alleen op de knappe helft, want dan zal de minder-knappe-vriendin afhaken en daarmee ook de knappe vriendin. Anders staat die andere teveel alleen. Het is ook riskant om je teveel te richten op de minder-knappe-vriendin, want dan zal de knappe helft je proberen te koppelen aan die vriendin die altijd te weinig aandacht krijgt (waar de knappe vriendin eigenlijk van geniet, maar tegen andere vriendinnen zal ze zeggen dat ze zich daar zo schuldig over voelt). Leermoment: staat er ergens een wat minder aantrekkelijke dame alleen dan is dat een 'target'. Haar knappe vriendin is waarschijnlijk naar het toilet. Spreek dus aan die vrouw en ga daarna door met de knappe prooi. Hopelijk is de vrouw die alleen stond de minder knappe helft en is de knappe even weg en is de dame alleen niet de minder knappe met een nog lelijkere helft op de toilet.
 • Je hebt een favoriet drankje wat helemaal “jouw ding” is en wat je kunt laten proeven. Denk aan iets toegankelijks en lekkers (likeurtje, mixje).

Geef hier je eigen openingszin aan ons door:

Het maakt niet uit of het om een openingszin voor mannen of voor vrouwen gaat. Als de bijdrage grappig genoeg is laten zullen wij hem opnemen in onze verzameling